HARRASTUKSET

Luonto on sydäntäni lähellä, koska aikaisemmin kilpailin suunnistuksessa. Nykyään enemmän kuljeskelen koirieni kanssa rannoilla järviä ja jokia ihaillen. Kesällä 2020 tein päätöksen liikkua vähintään kolmesti viikossa. Päätökseni elämäntapamuutoksista syntyi Levillä, eli Lappi on minulle kaikin puolin tärkeä ja virkistävä paikka.

Perheen kanssa pelailen pöytätennistä, mölkkyä, krokettia, lentopalloa, sulkapalloa, uin tai keilaan. Vuoden 2021 alusta päätin liittyä Suomen Keilailuliiton jäseneksi. Olen myös jäsenenä Reserviläisliitossa ja Pelastakaa Lapset ry:ssä.

Tosi paljon pidän erilaisista langoista ja käsitöiden tekemisestä. Eniten neulon villasukkia, joita menee myös paljon hyväntekeväisyyteen, mutta toisinaan on muitakin projekteja. Minulla on käsitöilleni oma justknit.fi-blogi, eli blogikirjoittelu ja somettaminen on myöskin harrastukseni. Kirjoittelen myös satunnaisesti lehtijuttuja, koska kirjoittaminen on "mun juttu"!

Lukemiseni on paljolti äänikirjoja neulomisen ohessa. Olen myös ikuinen opiskelija, eli tälläkin hetkellä opiskelen netissä Personal Traineriksi, sekä talousasioita.

Ystäviä tapaan lähinnä silloin kun käymme yhdessä syömässä jossain ja se kaikki lomittuu usein politiikan puitteisiin.

Rakastan värejä ja lankoja! Valokuvaamossa olin historian ensimmäinen lankojen kanssa kuvattava!