Vaaliteemat 2021

Slogan: "Minäkin olen kyllästynyt!"

Olen kyllästynyt maaseudun alasajoon, viljelijöiden riistämiseen, sähkönsiirtomaksuihin, ilmastonmuutokseen, sähköautoihin, vanhustenhoidon tilaan, hoitajien palkkaukseen, omaishoitajien asemaan, mielenterveyspalvelujen ja muun ennaltaehkäisevän työn alasajoon, loputtomiin veronkorotuksiin, pieniin eläkkeisiin, kansamme epätasa-arvoiseen kohteluun, perinteiden tuhoamiseen, rahan syytämiseen maailmalle...

Listaa voisi jatkaa loputtomiin.

Luettelemani asiat ovat enemmän valtakunnan tasolla tehtäviä päätöksiä, mutta tällä haluan hieman huumorinkin kautta kertoa, että olen talonpoikaisjärjellä varustettu nainen, joka ei lähde kaikenmaailman vouhotuksiin mukaan ja joka ajattelee omilla aivoillaan.

Juuri Lapualla on monta asiaa tehty hyvinkin ja tulevaisuuden maantiekaistat Seinäjoelle lisää jouhevaa työmatkaliikennettä. On satsattu kouluihin ja asuntoalueisiin. Kulttuuria ja urheilua arvostetaan. Perinteitäkin kunnioitetaan. Vielä riittää tehtävää ja mielestäni myös tarvitaan uusia kasvoja mukaan demokratian toteutumiseksi ja uusien ideoiden edistämiseksi.